yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın muntazam testleri mimarilmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ilişkin istikşaf geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri mideermektedir.

Bununla beraberinde kötüdaki kriterlere malik olan yerlerde biricik yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması onaylama edilir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrol şeşna kırmızıınmasına yardımcı evet ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Ankara Yangın Kapısı başlamak isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile ait kaygı ettikleri tüm konular hakkında marifet sahibi olabilirler.

Yalnızca kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını esenlar.

Bu nedenle daha mürtefi bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında saye katkısızlamaz ve bu nedenle daha sakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında hayat ve Yangın Kapısı Fiyatları dünyalık kaybını önlemek amacı ile 120 an süresince faik ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış cihetüne dosdoğru ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar ivedi kalıp anında bapnın olanaklı olan en az hin kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda gestaltdan emniyetli bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve âdem hayatını esasi alan, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin tamamlanmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yaraşıklı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca amelî olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanların zahmetsiz boşaltma olmalarını katkısızlar.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı dâhilin insanoğluın dumandan zehirlenmesine hail olan evgin vaziyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha eksiksiz ordu olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın Kapısı anayasa amacı insanoğluın ziyan kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Birhayli şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve kişi emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Report this wiki page