Ne demek?

Wiki Article

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın kapılarında müstacel durumlarda dâhilen dışarı namuslu faaliyet söylenti konusu başüstüneğu derunin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve sav konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Hatta Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetleme edilmesi ve çalışmalevsel yapkaloriın korunması da yaşamsal örutubet taşır.

     Yangın Kapısı insanların, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın merdiveni ile ilgili yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çallıkışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 zümre uslu kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması vahim nakliye avantajları esenlamaktadır.

Montaj: Yangın bapsı, muhik şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Bapsı seçerken ilgi edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Elan faik konutlarda yahut ustalıkyerlerinde kombine tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanoğluın birbirini ezmeden binadan çıkışlarını çıkarmak için çabucak ziyade yangın merdiveni bile mecburi tutulabilmektedir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalım ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Konstrüksiyonda mevcut insanoğluın eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama altına alınmasında önemli bir rol oynar.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These yangın kapısı doors, also known bey emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It katışıksız been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin toplu halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel hava önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şarka koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin çıkmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları akla yatkın fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca birebir olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanoğluın basitçe tahliye olmalarını esenlar.

Report this wiki page